Español

INFORMACIÓ GENERAL

¡¡Inscripciones cerradas tras haber llegado al límite de inscripciones previstas!!

3ª Travessia Heartbreak

Organitzada per Club Esportiu Finisher i l’Ajuntament de Benidorm.

2900 Metres

21 juliol 2019 a les 09:00h, Plaça del Torrejo, Platja de llevant, Benidorm

2900 Metres

15€ fins al juliol 1 / 20€ fins al 19 juliol — Inscripcions tancades –.

gorro travesia benidorm heartbreak

gorro travesia benidorm grupo bali

ORGANITZAT PER

club deportivo finisher

La prova està organitzada pel Club Esportiu *Finisher, amb més de 13 anys de participació en proves de natació, aigües obertes, carreres populars, carreres de muntanya i triatló. A açò se li afegeix l’experiència d’onze anys organitzant la travessia a la platja de l’Albir així com diverses carreres populars en la població de la Nucia.

Un club format per un gran grup d’esportistes en diferents disciplines que s’ha convertit en un referent en el circuit de travessies de la província d’Alacant en els últims anys.

concejalia deportes ayuntamiento benidorm

L’Ajuntament de Benidorm i la regidoria d’Esports s’han bolcat de ple en l’organització de l’esdeveniment, possibilitant la realització de la prova.

La Prova

La Travessia Benidorm Platja Llevant consta d’un circuit circular de 2900 metres que discorre al llarg de la platja de llevant, partint de l’arena sota l’antic ajuntament de Benidorm. Aquesta prova permet la realització d’aquesta interessant travessia en un entorn turístic i tan conegut en el litoral alacantí, on podrem gaudir d’un fons litoral transparent i ple de vida.

circuito travesia playa levante

DISTÀNCIA: 2900 Metres

TEMPS MÀXIM: 2 Hores, Serà obligatori culminar la meitat del recorregut abans del temps de tall establit en 1 hora. Si no s’arriba en les marques establides es procedirà a desqualificar al nadador i serà tret de la prova.

4 CATEGORIES: La prova es divideix en 4 categories tant masculina com a femenina: Sènior, Máster A, Máster B i Máster C.

EIXIDA: L’eixida i arribada es realitzarà des de l’inici de la platja de Llevant, al costat de la plaça del Torrejó a Benidorm.

Patrocinat per

heartbreak Benidorm

Col·laboradors

dprint tu centro impresionhotel bilbaino hoteles servigroupimed levante finca les palmeresfrimar

PREUS

Fins 1 de juliol
15.-€
 
Fins 19 de juliol
20.-€
 

¡¡Inscripciones cerradas tras haber llegado al límite de inscripciones previstas!!

Recorda que el 19 de juliol tanquem inscripcions.

CATEGORIES

La prova es divideix en quatre categories tant masculina com a femenina, depenent dels anys complits l’any que se celebra la Travessia, açò és, 2.018, i que són:

Sènior: des de 18 anys a 29 anys d’edat.

Master A: des de 30 anys a 39 anys d’edat.

Master B: des de 40 anys a 49 anys d’edat.

Master C: a partir de 50 anys endavant.

No es permetrà la participació de menors de 18 anys.

PROGRAMA

07:45 – 08:40

Recollida de dorsals.

Podem gaudir d’un cafè o infusió per a activar-nos previ a la competició.

El lloc de recollida està situat davant de l’hotel Bilbaino en la Platja Llevant.

08:45

Reunió prèvia a l’inici per esmentar les normes i el recorregut de la prova. Es realitzarà sobre l’arc de meta.

9:00 – 11:00

Desenvolupament de la prova.

11:15

Lliurament de trofeus.

11:30

Festa post travessia en Heartbreak, amb bona música rock i preus populars per a tots.

ALTRES SERVEIS

 • Tots els participants rebran, en acreditar-se, material informatiu de la travessia i un obsequi
 • La prova comptarà amb cronometratge electrònic
 • Borsa/motxilla per al nadador
 • Cafè i te de benvinguda
 • Servei de guardarropia
 • Activitats paral·leles al llarg del matí
 • Menjar popular al tancament de l’esdeveniment
 • Lliura de trofeus
 • Avituallament tant líquid com a sòlid durant i en finalitzar la travessia
 • Assistència mèdic-sanitària
 

III TRAVESÍA HEARTBREAK BENIDORM

¡Disfruta de una experiencia sin límites!

SALVAMENT I SEGURETAT

SALVAMENT I SEGURETAT:

 • Dispositiu de seguretat en l’aigua
 • Kayaks/paddle surf/vaixells a motor per a fer el seguiment dels nadadors en l’aigua
 • Segur de responsabilitat civil
 • Assegurança d’accidents

La travessia compta amb un servei d’ambulància en col·laboració amb l’hospital Levante Benidorm que s’encarregarà dels primers auxilis i algun possible trasllat a l’hospital en cas de necessitat.

Salvament i socorrisme

La travessia te una infraestructura de salvament dins de l’aigua amb l’objectiu de garantir la seguretat i l’atenció dels participants. En tot moment es controlarà i s’assegurarà la integritat física dels nadadors posant tots els mitjans necessaris i amb un estudiat pla d’actuació en cas d’emergències. S’establirà un Comitè Tècnic de Seguretat format per Policia Local de Platges, tècnics del club esportiu Finisher, Ajuntament, Protecció Civil i Capitania Marítima.

Infraestructura dins de l’aigua

 • Embarcacions tipus kayak dirigides per personal experimentat en el domini del kayak i amb qualificació i experiència en socorrisme
 • Embarcacions a motor
 • Embarcacions tipus Zodiac que realitzaran labors de suport i trasllat dels ferits
 • Motos d’aigua per a un ràpid trasllat dels ferits

REGLAMENT

Art-1. La prova nadant tindrà una distància de 2.900 metres, sent l’hora de l’eixida a la 9.00 hores del diumenge, 21 de juliol de 2.019, des de la zona de platja de Llevant de Benidorm coneguda com la Plaça del *Torrejó o antic Ajuntament, que estarà abalisada amb un arc de cronometratge.

La prova discorrerà des d’aquesta eixida per tota la Platja de Llevant en paral·lel a la riba, mitjançant un circuit de boies que els nadadors hauran de superar a la seua dreta, fins a arribar a una boia de color taronja o roja situada aproximadament a l’altura de l’Hotel Les Dunes, on s’haurà de donar la volta per a tornar pel mateix trajecte però en sentit contrari i deixant les boies també a la dreta, fins al denominat “Geiser” de Benidorm, que els nadadors hauran d’envoltar per la seua dreta per a encarar l’Arc de Meta en la riba on entraran en el mateix punt des d’on es va donar l’eixida.

Quinze minuts abans de l’hora d’eixida, l’organització donarà les indicacions precises per a salvaguardar en la mesura del possible totes les mesures de precaució necessàries per a un normal desenvolupament de la prova en el que a la seguretat de la mateixa es refereix.

En Annex al present Reglament s’indica gràficament el recorregut.

Art-2. L’organització es reserva el dret de variar el punt d’arribada o eixida, retardar l’hora d’eixida, canviar la data o la suspensió de la mateixa. Si l’eixida arribara a produir-se, la prova es consideraria com realitzada, encara en el cas de suspendre’s durant la seua celebració.

Art-3. . S’adverteix que els Jutges de la travessia nadant i responsables de la seguretat en el mar, tenen la facultat de desqualificar o retirar a un nadador de l’aigua que no mostre coherència, present símptomes d’hipotèrmia o qualsevol altre risc per a la seua pròpia seguretat, als quals es desvien del circuit marcat més de 50 metres i a qualsevol altra persona l’actuació de la qual, sota el seu criteri, comporte perill tant per al nadador com per al desenvolupament de la prova.

Art-4. Si després d’iniciar-se la travessia i per decisió del Cap de Seguretat es decidira la suspensió de la mateixa, es procedirà a evacuar i/o guiar als nadadors o bé a una boia al fet que esperen a ser rescatats, cap a la riba o cap a alguna de les embarcacions.

Art-5. El preu d’inscripció per a tots els participants és de 15.-euros, des del 10 de març de 2.019 en què s’obre el termini per a les inscripcions fins al 30 de juny de 2.019, sent de 20.-euros per a les inscripcions que es produeixin des de l’1 de juliol fins al 19 de juliol de 2.019 en què es tanca definitivament aquest termini.

Art-6. Està totalment prohibit i serà motiu de desqualificació:

 • Utilitzar Neoprè, tant en peça completa com a peto de neoprè o vestit de bany de neoprè.
 • No complir les indicacions/exigències de l’organització.
 • La utilització del mp3 aquàtic.
 • Ajudar-se de qualsevol tipus d’embarcació.
 • Auxiliar-se de qualsevol accessori per a millorar la prestació en l’aigua com a aletes, manoples, tubs de respiració o elements similars.
 • Alterar la marxa d’altres nadadors de forma intencionada vulnerant el joc net que ha de regir la prova esportiva.
 • Eixir o accedir a la meta per qualsevol altre lloc diferent de l’indicat i marcat per l’organització.
 • Qualsevol altra circumstància no prevista en el present reglament però que, segons el parer de l’organització, siga motiu de desqualificació.

Art-7. Solament podran intervenir en la prova les embarcacions autoritzades pel comitè organitzador que bàsicament seran taules, kayaks, motos aquàtiques, embarcacions pneumàtiques i vaixells d’esbarjo. Queda prohibida la circulació de qualsevol embarcació aliena a l’organització a una distància inferior als 100 metres (a esquerra o dreta) de la línia de boies que marquen el recorregut del circuit nadant.

Art-8. Tots els nadadors han de passar pel control de meta perquè el xip de localització ens permeta controlar els que han finalitzat, excepte els evacuats, que el seu xip serà portat directament a Meta per l’organització. Per açò no cal llevar-se el xip perquè aquest representa una identificació personal que forma part del sistema de seguretat i de localització i recompte de nadadors.

Art-9. Cada nadador haurà de portar el capell lliurat per l’organització amb el color corresponent d’aquesta travessia nadant.

Art-10. Categories: La prova es divideix en en quatre categories tant masculina com a femenina, depenent dels anys complits l’any que se celebra la Travessia, açò és, 2.018, i que són: Sènior: des de 18 anys a 29 anys d’edat. Máster A: des de 30 anys a 39 anys d’edat. Máster B: des de 40 anys a 49 anys d’edat. Máster C: a partir de 50 anys d’ara endavant.

No es permetrà la participació de menors de 18 anys.

SEs proclamaran tres guanyadors per a cada categoria, primer, segon i tercer, tant en categoria masculina com a femenina, pujant al podi i rebent trofeu segons la seua classificació.

Així mateix, es proclamaran els tres primers guanyadors absoluts tant masculins i femenins sense categoria determinada, que pujaran al podi i rebran trofeus.

Tots els participants rebran la borsa del nadador abans de l’inici de la prova, que contindrà entre altres regals a determinar per l’organització, el xip de control del cronometratge i el capell de color reglamentari i obligatori.

Els regals que es donen als guanyadors de les categories o absoluts, seran determinats per l’organització i anunciats en la pàgina web de la travessia: www.travesiabenidorm.com.

Art-11. Els regals que es donen als guanyadors de les categories o absoluts, seran determinats per l’organització i anunciats en la pàgina web de la travessia: www.travesiabenidorm.com.

Art-12. En aquesta II edició de la Travessia HEARBREAK Platja de Llevant-Benidorm es prendran imatges i fotografies i es realitzarà un video de l’esdeveniment amb diversos moments del mateix. El material audiovisual resultant s’emprarà únicament per a la difusió de les activitats del Club Finisher, sense cessió a tercers i sense ànim de lucre. Aquest material es destinarà a il·lustrar un esdeveniment públic i les imatges dels assistents seran de caràcter merament accessori, complint el contemplat en article 8.2 de la L’1/1982.

Si vols expressament no aparèixer en el material audiovisual, hauràs notificar-ho a la següent adreça assignada pel club, C.D. FINISHER, si encarregat de tractament, Fabián Villena Pastor, amb domicili en Carrer Tomás Ortuño nº.6-Portal II-5è de Benidorm (03501) per procedir a l’eliminació de les teves imatges a l’arxiu.

Art-13. El promotor de l’Esdeveniment no retornarà la quantia de la taxa d’inscripció ni cap altra despesa incorreguda en relació a l’esdeveniment..

El promotor de l’esdeveniment pot, a la seua sencera discreció, retardar, modificar o cancel·lar l’Esdeveniment si considera que les condicions són perilloses el dia de la Travessia. En cas que l’esdeveniment siga retardat, modificat o cancel·lat per alguna raó incloent, de forma no limitativa, les causes de força major. El promotor de l’esdeveniment no retornarà la quantia de la taxa d’inscripció ni cap altra despesa incorreguda en relació a l’esdeveniment.

Art-14. El fet de la inscripció en la prova suposa l’acceptació expressa del següent ACORD D’INSCRIPCIÓ, en el qual es declara conèixer els riscos de la present prova esportiva en aigües obertes i s’exonera a l’organització i altres agents intervinents de qualsevol responsabilitat que, per aquells successos no relacionats amb una falta de diligència en l’organització, siguen perjudicials per al participant.

 

ACORD D’INSCRIPCIÓ I D’ASUNCIÓN DE RISCOS.

1. PER LA PRESENT, RECONEC I ASSUMISC TOTS ELS RISCOS DERIVATS DE LA PARTICIPACIÓ EN AQUEST ESDEVENIMENT. Reconec i accepte que és la meua responsabilitat determinar si estic suficientment sa i en forma per a participar en aquest esdeveniment de manera segura, i done fe i certifique que estic o estaré suficientment en forma i preparat físicament per a participar en aquest esdeveniment, del que opte a formar part.

2. Entenc i reconec els perills associats al consum d’alcohol i drogues abans, durant o després de l’esdeveniment i reconec que el consum d’alcohol i drogues pot perjudicar la meua capacitat motora i de judici. Assumisc la responsabilitat per qualsevol lesió, pèrdua o dany associats amb el consum d’alcohol o drogues.

3. PER LA PRESENT ALLIBERE i EXONERE al Promotor de la travessia, “FINISHER, CD”, als patrocinadors, organitzadors i productors de l’esdeveniment de qualsevol reclamació, responsabilitat de qualsevol tipus, demanda per danys, lesions (incloent danys directes, indirectes, imprevists, quantificables i/o derivats) o perjudicis de qualsevol naturalesa, que no tinga la seua causa en una falta de diligència greu imputable a l’organització del mateix.